Groepen bij Biezz…

Biezz heet zowel grote als kleine groepen van harte welkom, of het nu gaat om het organiseren van een privé- of zakelijk evenement, of om een groepsuitje in de Biesbosch. Dankzij onze unieke locatie kun je jouw groepsactiviteit in de prachtige Dordtse Biesbosch moeiteloos combineren met een smakelijke lunch, een gezellige barbecue of een goed begin van de dag met koffie en gebak.
Ook voor andere gelegenheden zoals recepties of feestavonden staan wij voor je klaar.

 

Koffie Arrangement

Begin de dag goed, wat dacht je van een koffie met gebak arrangement bij Biezz? We hebben de lekkerste huisgemaakte taartjes: onze Cutie Pie’s! Bekijk de mogelijkheden en plan jouw koffie moment in de Biesbosch al vanaf 14 personen!

Lees meer

Lunch Arrangement

Verras uw gezelschap met een smakelijke, huisgemaakte lunch. Geniet van vers afgebakken broodjes, verfrissende vruchtensappen, diverse soorten fruit en heerlijke verse soep! Ontdek ons Lunch Arrangement en alle beschikbare opties hieronder. Kom gezellig lunchen te midden van de prachtige Dordtse Biesbosch.

Lees meer

Borrel Arrangement

Uitgebreid borrelen met uw gezelschap in onze exclusieve besloten ruimte. Laat u verwennen in een ontspannen sfeer terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de schitterende natuur. Ontdek alle mogelijkheden en laat ons u verwelkomen in de Hollandse Biesbosch!

Lees meer

Barbecue Arrangement

Ervaar een heerlijke barbecue bij Biezz, waar je zelf kunt grillen of kunt kiezen voor assistentie van één van onze koks. We bieden diverse vlees- en vegetarische opties, een assortiment aan bijgerechten zoals (aardappel)salades, en natuurlijk mag vers brood met kruidenboter niet ontbreken! Ontdek onze verschillende barbecue-arrangementen en geniet van een ontspannen avond.

Lees meer

Buffet Arrangement

Geniet van een uitgebreid buffet middenin de natuur! Heerlijke verse producten en smaakvolle gerechten in combinatie met een zelfbedienings dranken arrangement. Bekijk de verschillende buffet opties voor uw gezelschap.

Lees meer

3 Gangen Diner Arrangement

Heerlijk dineren na een dagje in de Biesbosch of na een vergadering? Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw dag af te sluiten met verschillende 3 gangen (keuze) diners! Al vanaf 14 personen en €36,- p.p., bekijk alle mogelijkheden en boek eenvoudig via de email: Klik hier

Lees meer

Receptie Arrangement

Jouw receptie of feestavond vieren in de Biesbosch? Biezz heeft verschillende mogelijkheden om een avond te creëren om nooit te vergeten! Boek eenvoudig via de email: Klik hier

Lees meer